fredag den 30. november 2012

Fri fragt og gode tilbud i shoppen!

Vi skyder december i gang med gode tilbud og fri fragt i vores lille webshop. Og vi tyvstarter lidt, for det hele starter nu - og gælder til og med søndag den 2. december. Så det er nu, hvis du skal spare fragten (40 kr.) på dine julegaver - eller sikre dig et af de gode tilbud. Mange af dem, er der ganske få stykker af!

Og hvad er på tilbud? Du kan se alle tilbud lige her. Blandt andet kan du erhverve dig et lækkert juniorsengesæt fra ByGraziela til kun 299 kr. (normalpris 379 kr), eller en lækker plakat fra samme til kun 129 kr. (normalpris 149 kr.). Men der er andre lækre sager, så hop ind og kig :-)

Og husk at du altså sparer de 40 kr. i fragt uanset ordrestørrelse :-) Koden du skal bruge for at opnå fri fragt er "DECEMBER".

Find By Graziela sengetøj her

  
Men det kan også være at du mangler juleskoen? Se alle Livie & Luca sko her.

Se alle plakater her.



Måske mangler du lækkert tape til at pakke julens gaver ind? Find al Masking Tape her.


Eller et smykke til en du holder af? Se alle Pernille Corydon smykker her.



Eller en lille ting til pakkekalenderen? Se Anamalz figurene her.


En sparebøsse til en, der mangler et sted til opsparingen? Du finder Norsu elefanterne her.



torsdag den 29. november 2012

Give Away i samarbejde med Lucie Kaas!

Jeg har glædet mig til denne Give Away, som jeg har fået i stand i samarbejde med Lucie Kaas. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg har en passion for de gamle Lotus sager, og i min samling er der gryder, en enkelt emaljeskål og en stak frokosttallerkener.

Den norske kunstner Arne Clausen tegnede i 1963 mønsteret, og i dag er det gengivet på disse smukke keramikskåle fra Lucie Kaas. Selv om mit hjerte banker for det originale, er jeg også glad for at mikse det med nyt, og disse skåle er enormt smukke i al deres enkelhed.

Du kan vinde de to skåle, som er vist på billedet - hhv. en lille grøn skål (diameter 12 cm.) og en blå skål i mellemstørrelse (diameter 18 cm.). For at deltage i konkurrencen skal du blot lægge en kommentar til dette indlæg, og jeg finder en vinder søndag den 9. december kl. 21.



For god orden skyld: Dette indlæg er sponseret, og jeg har modtaget det samme eller tilsvarende, som der udloddes i konkurrencen. I dette tilfælde er kontakten til firmaet taget af mig, og enhver mening, der fremstår i dette indlæg, er min egen.

2864!

Dagen derpå har jeg lyst til at vende bøtten på hovedet og bruge gårdsdagens debat til at understrege en pointe, som jeg tidligere har delt i forbindelse med "Hjælp, jeg er ny blogger".

Først og fremmest vil jeg dog gerne sige tak for en god tone i debatten og for de mange kommentarer. Og også tak til alle jer, der efterfølgende også tog debatten op. Det føles som om, at luften er renset, og det er rigtig dejligt! Det er vigtigt at få diskuteret en gang imellem - og selv om man aldrig bliver enige, så tror jeg at det skaber bedre forståelse for hinandens synspunkter.

Tilbage til min pointe. 2864 er nemlig antallet af besøg min blog havde igår. Og det er ved gud noget over gennemsnittet :-) Hvorfor? Fordi jeg i går var aktiv med at kommentere på andre blogge! Der sker nemlig det, at folk bliver nysgerrige, klikker på din kommentar, og vupti havner på din blog. Så mit tidligere gode råd om, at synlighed, hvis du er ny blogger, opnås gennem en aktiv indsats for at gøre opmærksom på sig selv - ja, den må siges at holde :-)

Og er du i øvrigt ny blogger, så kan jeg anbefale Mia's guide, hvor hun har samlet alverdens gode råd til nye bloggere :-)


onsdag den 28. november 2012

Jeg vil ikke dømmes!

Der skal meget til før jeg spidser pennen og farer i kridthuset, men denne gang føler jeg mig nødsaget til at give mit besyv med. For det handler om følelser - og om mig! De to ting tilsammen er en farlig cocktail, som kan skabe irrationelle handlinger og som derfor kræver en ekstra tanke inden der trykkes på "udgiv".

Og ja - det handler om reklamepolitik. Eller sådan startede det i hvert fald. For debatten drejer sig for mig om meget mere. Og jeg vil ikke tages som gidsel i en debat og blive sat i bås, mobbet, peget fingre ad - kald det, hvad du vil. Så derfor dette indlæg - uden billeder, men med en masse ord. Fordi det betyder noget - for mig.

Blogland er et fantastisk sted, men når det udvikler sig til en hønsegård, hvor der kagles og hakkes, må man råbe op. For selv om vi er mange damer samlet på ét sted, er vi forhåbentlig lidt klogere end høns?

Jeg vil ikke diskutere alt det, der allerede er diskuteret andre steder. Men jeg vil gerne tage udgangspunkt i argumentet, som ofte bruges til at gøre sig til dommer over andres handlinger - nemlig - "MIN blog er MIN - og jeg bestemmer selv over den". I den aktuelle reklame-debat bruges dette argument til at komme med en pointe om, at folk (læs mig), der reklamerer, har hovedet under armen og er til salg for alt og ingenting. Og at de (mig) dermed besudler deres blogs integritet.

Og hvorfor rager det mig? Fordi jeg reklamerer, skriver sponserede indlæg, kører mange Give Aways osv osv. Og dermed peger fingeren på mig, når denne gruppe i debatten rundt omkring nærmest stigmatiseres og sammenlignes med djævelen selv.

For at vende tilbage til argumentet om, at MIN blog er MIN - ja, så vær ikke i tvivl om, at det argument også gælder den anden vej rundt. I meget høj grad endda. MIN blog er ikke bare MIN - men den er også resultatet af rigtig meget hårdt arbejde. Og den er en stor del af min personlighed, min stolthed og min identitet. Og den er endda også alle jeres! Og det er her det bliver skrøbeligt, for når man deler så ømfindige sager, så gør man også sig selv sårbar. Og når man så føler sig ramt, så gør det mere ondt, end du kan forestille dig.

Og fordi MIN blog er MIN - så vær ikke i tvivl om, at alt hvad der skrives og gøres her på bloggen er nøje overvejet. Alt bliver vejet - for og imod - og noget bliver fundet for let og andet for tungt. Men det, der når frem til jer, er fundet lige nøjagtig så vigtigt, at jeg havde lyst til at dele det med jer.

Jeg står altid gerne på mål for mine beslutninger, så giver noget her på bloggen anledning til spørgsmål, så stil dem endelig til mig. Min mail er ikke hemmelig :-)

Det eneste jeg sådan set beder om er, at vi ikke gør os til dommere over andres handlinger. At vi ikke drager konklusioner uden at kende hele grundlaget. At vi i stedet for at dømme giver vores besyv med på en konstruktiv måde, der giver plads til variation i Blogland.

Amen.

Og aner du overhovedet ikke, hvad jeg snakker om, så kan du blandt andet læse her, her, her, og her. Og jeg vil gerne understrege, at det ikke er indlæggene, det handler om, men debatten.

Farveleg!

Måske havde I gættet, at jeg også var igang med et nyt hold suttesnore? Det sker jo jævnligt, men det er ikke altid, de når frem til bloggen, da det er en løbende produktion :-) Men denne gang skal I se farveorgiet og de 15 suttesnore, der er ved at være færdige.

Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen. Jeg bliver aldrig træt af at lave dem. Hver en suttesnore er sit eget lille mesterværk i sammensætningen af farver, stof og garn, og den kreative rejse er lige spændende hver gang. Og når man til sidst står med en perlerække af lækkerier, ja, så får man lyst til at starte forfra og lave en række mere.

Nu er det busturene frem og tilbage på arbejde, der skal gøre arbejdet færdigt med at få monteret seleclips på hele striben! Og til allersidst skal der leges med de fede silicone adaptere, da jeg nu har besluttet at sætte en på alle mine suttesnore. Det er lidt nemmere at tage den af, hvis ens barn ikke bruger MAM-sut end at stå og mangle den, hvis det omvendte er tilfældet, ikke?


Inden man når så langt skal der mixes og matches. Stoffet klippes og matches hæklerierne.


Så skal der stryges lige - og de enkelte stoffer nåles fast på den tiltænkte suttesnor for at undgå kaos.


Og så skal der syes..... først stoffet på og så mærker... og vi nærmer os et resultat :-)


Og til sidst bolchedåsen - de minder altså bare lidt om slik, ikke?




tirsdag den 27. november 2012

Overvejer du julegaver fra Avesjov?

Hvis du overvejer en julegave fra Avesjov, så skal du nok ikke overveje så meget længere. Vi har dejlig mange ordrer i bogen, så hvis vi skal kunne levere til juleaften, så er der umiddelbart bestillingsfrist senest mandag den 3. december 2012.

I øjeblikket er det især vores retrovattæpper, lækre bukser til ungerne og julepynt, der fylder bøgerne op, men måske er det noget helt andet, som du drømmer om? Du kan se de fleste af vores ting på siden her, og vores lækre retrovattæpper kan du se mere om her. Vi har en stor stak betræk, der endnu ikke er fotograferet, men hvis du er interesseret i et vattæppe, så skriv endelig en mail, så vi kan få dig på ordrelisten, inden den er fyldt op :-)

Vi glæder os til at bidrage med lækre pakker under juletræerne rundt omkring!




Når Kirkesjov arbejder...

... så er der både rod (masser af rod) - men heldigvis også resultater :-)

Denne uge bliver der produceret som aldrig før. På lørdag er der julemarked, og mine vareplaner er ved at blive ført ud i livet. Jeg er taknemmelig for mit kælderrum, for der rodes VIRKELIG meget :-)

De sidste par aftener har den stået på sættekasser - og her er nogle af resultaterne samt lidt billeder af rod!

Jeg har en klar favorit - men har du mon også det?








mandag den 26. november 2012

Den heldige vinder af julepynten...

Det har været helt fantastisk at opleve jeres begejstring for den skønne julepynt. Der er bare noget særligt over hjemmelavede sager, ikke?
Julepynten er en del af Tamras og mit Avesjov-koncept, og derfor sælges pynten i DesignKartellet, og der vil også være en del med på weekendens julemarked i Roskilde, hvor jeg håber at møde mange af jer på lørdag, hvor jeg har tjansen i DesignKartellets lækre bod. Det er et super lækkert marked, så jeg kan kun anbefale, at I smutter forbi :-) Der er mange andre bloggere, der har bod, så det er også en rigtig god mulighed for at møde en masse af os bag skærmene.

Julepynten kan også bestilles på mailen - mettekirkeskovjensen@gmail.com. Prisen er 45 kr. pr. stk og 3 stk. for 120 kr. Så har du forelsket dig, er der muligheder, også selvom det ikke er det dig lykken har tilsmilet denne gang.

Men tilbage til vinderen, som ved hjælp af random.org blev udtrukket blandt alle jeres herlige lodder.

Vinderen er hende her - send mig en mail med din adresse - så kommer der lækre julegodter retur til dig!

Jeg trækker lod kl. 21.

Husk at det er kl. 21, at jeg trækker lod om fire stykker af Tamras lækre, unikke og hæklede julepynt! Du kan altså stadig nå at være med lige her.

Endnu et nyt hus!

Jeg vælter mig i nye huse for tiden. Først vores nye hjem af mursten, så to i keramik til fyrfadslys og igår blev der shoppet et strikket et af slagsen i svenske Lagerhaus :-) Jeg er fuldstændig vild med den strikkede pude med form som et hus. Både farve, facon og lækkerhedsfaktoren i strikken! Den skal bo i min sofa sammen med min anden pude med huse, som også er fra Lagerhaus.

Egentlig har jeg et gult vattæppe liggende i sofaen, men den lille Karen-spirrevip laver scener, hvis hun ikke må sove med det! Hmm....

Deler du min begejstring? Eller er strikkede puder ikke lige dig?



søndag den 25. november 2012

Sverige for sjælen!

Hvor er man bare et nyt menneske - og en dejlig tæt familie - efter sådan en weekend i det svenske :-) Små som store har nydt det - hyggen, god mad og tid til lige det, man havde lyst til.

Det kan anbefales, og hvis du ikke har et sted at tage hen, så lejer vi, som I ved, gerne vores lille idyl ud. Der er stadig ledige weekender frem til nytår.

Og med billeder fra weekenden, der nu går på hæld, håber jeg, at I alle har haft en dejlig weekend?

Og har du endnu ikke opdaget min nye Give Away, hvor du kan vinde lækkert julepynt fra Tamras hånd - så meld dig her. Jeg trækker en vinder imorgen.








lørdag den 24. november 2012

Vind lækkert og unikt julepynt!

I dag er der 1 måned til jul! Og det skal vi da lige markere, ikke?

Derfor kan du vinde 4 stykker af Tamras fantastiske hjemmehæklede julepynt. Præmien består af 1 stk. juletræ, 1 stk. tinsoldat, 1 stk. kugle og 1 stk. tromme. En fin lille samling, som måske skal pynte på dit juletræ i år?

Jeg trækker en vinder allerede mandag aften - altså den 26. november 2012 kl. 21, så det kan nå frem i god tid inden nogen måske begynder at pynte op i næste weekend?

Alt du skal gøre for at være med er at lægge en kommentar :-) Og så kan julen da bare komme an!

fredag den 23. november 2012

Off we go!

Jeg kan næsten ikke vente til klokken bliver 16.30. Der smækker vi nemlig bildøren og triller på weekend i vores svenske idyl!

Det er tiltrængt, da det har været endnu en hæsblæsende uge med Henrik i Oslo og mig på kursus tre fulde dage (men hold da op, hvor er jeg blevet klog)! Men nu er det fredag og "kun" 5 timers møder inden klokken ringer ud til weekend. Count down!

torsdag den 22. november 2012

Nye lækkerier fra Paperwear!!

Lisbeth har gjort det igen! Hun har nemlig smidt det fedeste julepapir på Paperwear shoppen, som man da MÅ eje til at klippe klistre med til jul? Neonsager og rensdyr - uhm - match in heaven i mine øjne :-)

Og så må jeg altså også lige flashe hendes nye wall sticker! Den kunne jeg altså godt se på en af mine bare vægge.... F.... den er fed!!!!



Og resultatet af kreamenuen....

Som langt de fleste gættede, var det puder, jeg havde gang i den anden aften. Og nu har jeg også fået taget billeder af de fire smuksakker, som det blev til :-)

Gartnerne er altså bare så fede - så politisk ukorrekte med deres piber! Og elefanter og Graziela går man jo aldrig helt galt med. Smølferne ej heller. Og den sidste med det røde stof med børnene er da også en lækkerbidsken?

Gartnere med orange elefanter og smølfepuden er afsat, men de to andre er til salg. De koster 175 kr. pr. stk. Og drømmer du om en Kirkesjov pude, så laver jeg gerne på bestilling :-)




onsdag den 21. november 2012

En lækker streg!

En af de søde piger i butikken tegner de fineste tegninger. Jeg er ret vild med hendes streg, så jeg bestilte to små tegninger til min billedvæg hos hende. Og de er lige præcis som jeg gerne ville have dem - så tusind tak Ella! Jeg glæder mig til at hænge dem op sammen med de andre sager, jeg efterhånden har fundet frem :-) Hvad synes I? Er de ikke cool?


 



4 blev til 7 og en overraskelse!

Jeg siger det lige igen! Blogland er fyldt med de dejligste piger!

Måske I husker, at jeg viste mine første Lotus tallerkener frem? Og at jeg efterlyste flere? Mette havde tre stående, som nu står hjemme hos mig - og ikke nok med det - hun havde puttet en gave til Karen med i pakken :-)

I skulle se den lille pige lyse op, da hun fandt ud af, at pakken var til hende. Og den lille Mathilde-dukke, der gemte sig i pakken, kom straks hen for at hilse på de andre dukker og dyr, som Karen har. Og stolt udbrød hun: "Så har jeg endnu et barn"..... :-) Hun har fået en idé med, at alle hendes bamser og dukker er hendes børn - og lige nu er fire udvalgte også hendes sengekammerater. Den elskede elefant, det bløde pindsvin, slaskekaninen og nu også Mathilde :-)

Endnu en gang tusind tak Mette - du aner ikke hvilken lykke du har gjort! Både hos mig og min datter :-)

Og jeg søger stadig Lotus tallerkener i den blå version, så råb endelig op, hvis du vil sælge.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...