onsdag den 31. august 2011

Det skønneste legehus!

Det er det her - og det er min søsters - eller min søsters børns :-) Vi har været forbi her til aften og spise og ungerne kunne lege lidt - skønt.

Men tilbage til legehuset. Jeg synes, det er sådan en fed idé, de har fået - nemlig at lægge rullegræs på taget. Det bliver pludselig et rigtig lille hus. Sort og hvidt med lyseblå dør og pyntet op med en flagranke fra mosters hånd. Er det ikke bare fint, som det står der i aftensolen?




Konkurrence-Update!

Jeg har jo gang i et par konkurrencer, og de nærmer sig begge det tidspunkt, hvor vi skal finde vindere af de skønne sager! Så det er ved at være sidste chance, hvis du vil være med :-)

På min Facebook-side er der et af mine små sættekassehuse på højkant. Du skal "synes godt om" siden og skrive en hilsen om, hvilken farve dit skal være, hvis du vinder :-) Der trækkes en vinder torsdag aften den 1. september.


Her på siden er der et overflødighedshorn af kreasager fra Frk. NØ på højkant. Her findes en vinder på søndag den 4. september - og du skal skrive en hilsen her.

tirsdag den 30. august 2011

Den første julegave...

... er jeg så småt igang med. En lille pige skal have dette juniorsengesæt i julegave og ønsket var smølfer, blåt, lilla og rødt. Nu har jeg fået klippet firkanterne og lagt op - så nu skal der bare syes sammen :-) Og det er vel ved at være tid til julegaver, hvis man skal i mål med dem? Jeg har rigtig mange bestillinger for tiden - hvilket jo er super dejligt - men det gør jo også, at julegaverne snart skal bestilles, hvis jeg skal nå at kunne levere. Så det er godt, at denne lille piegs mor er i god tid.

Det bliver bare så fint...


Lidt til salg

Jeg har ryddet (en lille bitte smule) op.... Derfor kommer disse baby- og juniorsæt til salg. Masser af dejligt stof til skønne børneprojekter. Babysættene (3 stk.) koster 90 kr. pr. stk. og juniorsættene (2 stk.) 125 kr. pr. stk. + porto (40 kr.). Råb op hvis noget af det skal hjem til dig :-)

De 3 babysengesæt (1 og 3 er uden hovedpude):




Og de to juniorsæt:


mandag den 29. august 2011

Cool strikbukser!

Min kollega strikker disse mega cool strikbukser til de små. Karen fik et par for snart længe siden, som vi har været rigtig glade for. Nu har hun så strikket disse to par, som hun gerne sælger. De er i 100 % ren bomuld og koster 249,- Det er altså bare frækt, når du små løber rundt med fine motiver på blenumsen :-) Er de ikke skønne? Det brune og grønne par med svampene er en str. 86/92, mens de lyserøde og lilla med ansigtet er str. 68/74.


 






Hæklekursus - Modul 1 udsolgt, men modul 2 klar!

Vi er fuldstændig overvældede og glade for den store interesse for vores hæklekursus. Der er allerede udsolgt på vores første modul, men modul 2 er planlagt, så der kan man så istedet tilmelde sig, hvis man har fået lyst til at lære at hækle eller blive bedre til det og lære nye teknikker :-) Derudover planlægger vi en weekend workshop - mere om det, når vi har en dato på plads. Modul 2 starter tirsdag den 15. november og slutter torsdag den 13. december.


Det bliver afholdt i DesignKartellet i Brønshøj, og jeg glæder mig rigtig meget til at der kommer liv i butikken hver tirsdag aften med de kreative sysler i centrum. Ud over undertegnede er det Cecilie, der er med som underviser.

Du kan læse mere om kurset her.

Håber at alle har haft en god weekend og er klar til en ny uge?

søndag den 28. august 2011

Hjælp - Jeg er ny blogger - et lille bidrag


Mia har jo startet super initiativet "Hjælp - Jeg er ny blogger". Jeg har sendt endnu et lille bidrag omhandlende kommunikation, som jeg tror kunne væren nyttigt, som ny blogger at tænke over. Måske du kan bruge noget af det?



Hvordan følger man med i at andre lægger en kommentar?
Ofte har nye bloggere ikke fået slået den funktion til, der automatisk sender dem en mail, når der lægges en kommentar til et af deres indlæg. Det er selvfølgelig valgfrit, om man vil slå funktionen til, men det giver langt bedre muligheder for at skabe dynamik og debat, når man kan følge mere præcist med i hvornår, der lægges kommentarer. Dine læsere værdsætter også din respons, hvis de har stillet dig et spørgsmål eller blot kommenteret dit indlæg. En kommentar kan jo også blive lagt på et af dine ældre indlæg - og så har du ikke en chance for at opdage det, medmindre du får besked, når det sker.
 
Når du lægger en kommentar hos andre...
Når du lægegr en kommentar hos andre har du mulighed for at krydse af i en lille boks, om du vil have tilsendt opfølgende kommentarer på indlægget. Hvis du f.eks. har stillet et spørgsmål, som du gerne vil have svar på, er det en rigtig god idé at sætte dette lille kryds, da du lynhurtigt får lagt så mange kommenrtarer rundt omkring, at det bliver umuligt at huske, hvor det lige var du skulle tilbage og tjekke for svar. På denne måde kommer de direkte i din mailboks. Det kan også være at blogejeren svarer dig med et spørgsmål tilbage - og så er det jo rart at opdage, ikke?
 
Skal man kunne komme i kontakt med dig?
Det er en rigtig god ide at have din email adresse synlig på din blog, så dine læsere kan komme i kontakt med dig.

Hvad den sidste pakke indeholdte

Jeg har aldrig fået vist jer den sidste pakke i pakkelegen, som jeg modtog fra Ulla. En skøn clutch - brun med hvide hjerter - og inden i skønt papir, stof og broderigarn. Super lækker - tusind tak Ulla :-)




Og så er det ellers søndag med tømmermænd. Den der vodkafest - den var god!! Så vi har sovet længe, og for første gang siden Karen blev født, været uden barn i 24 timer. Nu går turen snart mod farmor for at hente hende hjem igen, hvilket jeg glæder mig til - her er alt for stille!

lørdag den 27. august 2011

Lørdags-Lopper!

Jeg er helt oppe og køre! Normalt finder jeg aldrig ud af, at der er loppemarked i nærheden før nogle dage efter! I dag lykkedes det mig at opdage, at en af nabovejene afholdte loppemarked hele 30 minutter før lukketid. Jeg havde ikke de store forventninger - men til gengæld kunne jeg så også kun blive positivt overrasket :-)

Prøv lige at se de her lækkerier!! 2 hele sæt af det skønneste sengetøj med pudebetræk und alles!! Det er virkelig blevet passet godt på det. Elsker farverne og mønsteret. Jeg overvejer at sælge noget af det, så sig endelig til, hvis der er interesse for et stykke/sæt.



Og så var der Amager-hylden! Sådan en har jeg ledt efter - og nu har jeg den! Jubiiiii!


Til sidst - det mærkeligste jeg slæbte med hjem i følge min mand. Et halvt, sjaskvådt og møgbeskidt håndklæde! Men jeg beklagede mig så meget til damerne over, at de havde revet det midt over og brugt til at tørre den megen regn af deres ting med - at de bad mig tage stumpen og få noget fint ud af det :-) Sødt! Og jeg er sikker på, at der kan blive en fin hagesmæk eller to ud af det, når det har været igennem vaske- og symaskine? Tror I ikke? Her ses forside og bagside.... SKØNT!


Hvad mon dette er?

Er der nogen Japan-kyndige blandt læserne mon? Dette er er en gave en af mine kolleger har modtaget - og hun mente, at jeg måtte vide, hvad det var! Det vidste jeg så ikke lige - men måske nogle af jer gør? Posen indeholder 15 af de der papirsdimser, som er lavet som klistermærker. Måske er det bare klistermærker og ikke så meget andet? Men fine er der - og det virker lidt som om, de skal kunne et eller andet sammen?







fredag den 26. august 2011

Hvor mange er der?

Her er min samling! Der bliver ved at dukke nye farvekombinationer op - og der er i hvert fald én jeg ved, at jeg mangler. Nemlig de lilla elefanter! Men er der flere? Umiddelbar skulle man synes, at der også var lavet grønne elefanter? Og måske røde? Men jeg har endnu ikke set dem - har I?

God weekend!





Lidt nyt

Jeg er for en stund kommet i bund med bestillinger på sættekassehuse - så nu var der tid til at lave et par stykker til butikken. Det skal jo også passes! Denne gang er det to styks, der er noget anderledes, end de andre jeg har lavet. En pastelkasse med en fugl omgivet af skønne blomster - og så en lidt crazy rød med knald på farverne og mønstrene. Er vild med dem begge på hver deres måde - og sjovt at lege lidt :-) Hvis nogen må eje en af dem, siger I som sædvanlig bare til. Og hey - så er det jo snart weekend! Vores står på en rolig fredag aften og en lørdag med housewarming forklædt som vodkafest! Deraf kommer at søndag nok også bliver heeeelt stille og rolig :-) Hvad skal I lave?




torsdag den 25. august 2011

Firkanter vs. trekanter?

Noget af det første jeg lavede, da jeg begyndte at sy, var to patchworktæpper til Karen (I know - I har set dem før). Dengang lavede jeg dem af trekanter - og det har jeg så ikke gjort siden. Men nu overvejer jeg, at gøre et nyt forsøg - og denne gang med retrostoffer. Det er jo blevet passionen siden hen. Men hvad synes I? Firkanter eller trekanter - lige fedt eller? Og så kan I jo samtidig se babytæppet fra i morges i fuld figur.




Lækkert!

Med fare for at lyde virkelig selvfed - så er jeg bare SÅ tilfreds med det her babytæppe. Det er blevet en smuksak af rang, og jeg fik det færdigt i går aftes. I forhold til oplægget tog jeg faktisk Zanne's råd til mig på den måde, at jeg endte med at fjerne en række, så tæppet blev kvadratisk. Dermed endte det også med, at der kun indgår én  fugl. Og ja - det gjorde tricket. Derudover har jeg indsat en ensfarvet kant i babyblå og herefter brugt et virkelig smukt stykke retrostof på bagside og som kant. Så der er kræset om resultatet.

Desværre er det så ved at være meget svært at tage nogle ordentlige billeder i den tid, hvor man rent faktisk er hjemme. Jeg håber, at I kan fornemme det alligevel :-) Og oversigtsbilledet - ja, det blev totalt sløret - så jeg prøver at tage et nyt i eftermiddag :-)

 


onsdag den 24. august 2011

Nyt vs. gammelt

Jeg skrev for nogle dage siden at Malika & Rosa er begyndt at forhandle de nye Graziela tekstiler. Nu har jeg så fået fingre i nogle af dem :-) Jeg var af den tro, at de var en kopi/genoptryk af de gamle mønstre - og det er de for sin vis også. Men.... alligevel ikke. Hjerter og æbler er større.... på billederne ser I det gamle øverst og det nye nederst. Så man kan stadig kende forskel på det nye og det gamle - også selvom det nye på et tidspunkt bliver forvasket og godt brugt. Begge varianter er smukke - hvad er du til?





Del din DIY #5

Det varer jo ikke så længe, inden man skal til at tænke på julegaver - i hvert fald hvis de skal være af den hjemmelavede slags. Denne her idé er jeg altså helt vild med! Jeg har set mange hæklede bordskånere, men ingen som disse og kapslerne indeni er da en fed feature? Godt fundet på og flot resultat. DIY finder du her.

tirsdag den 23. august 2011

Arbejdsdag i butikken!

I lørdags var vi i sving nede i DesignKartellet. 10 ud af 14 havde mulighed for at give en hånd, og jeg skal da lige love for, at vi fik udrettet noget. Der blev malet, gjort ret og fintunet på indretningen, så nu er vi ved at være rigtig godt tilfredse med butikken :-) Her lidt billeder fra den færdige biks..... ser det ikke lækkert ud? Desværre ikke de allerbedste billeder.... men jeg tror godt, at I kan fornemme stemningen?



 










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...