tirsdag den 31. maj 2011

Der er jo mere end bryllup på programmet!

Det er nemlig sådan, at både Henrik og jeg har fødselsdag i overmorgen!! Sjovt sammentræf, men super praktisk. Der er dog den årlige tvist om, hvem der skal stå op og lave morgenmad til den anden :-)

Det er imorgen jeg trækker lod....

... om den fantastiske kjole fra Gavin Børnetøj. Den er da ikke til at stå for med små bambi'er, striber, tern og super lækre detaljer? Og så kan du helt selv vælge fra str. 1-6 år! Kender du en lille prinsesse, som skal forkæles, hvis du vinder?


Hvis du ikke allerede har deltaget, så kan du nå det endnu - lige her.

Vinderen trækkes kl. 21 i morgen aften!

To do - or not to do?

Jeg er blevet udfordret af Tina i en lille blogleg, hvor jeg skal vise jer min to-do-liste. Nu er der jo lige præcis en ret omfattende to-do-liste i forbindelse med det forestående bryllup på lørdag, men heldigvis er der da ved at være bund i den. Så måske bliver det nærmere en not-to-do-liste..... Eller et miks af done og undone :-)

Tøjet er næsten på plads! Således er kjole til undertegnede, de tre piger og Henriks tøj i orden. Jeg mangler et par strømpebukser! Og måske en ny BH? Sko kan vi også tjekke af.

Mad, kok, servering, barnepige, borde, stole, service, duge.... tjek.

Location til festen - tjek. Der er også snakket med præst og kordegn og diverse attester er udfyldt for hhv. at blive gift i et andet sogn end der, hvor vi er bosiddende, og for at få lov at ændre mit navn! Jo jo - jeg skal da have nyt efternavn :-)

Skælskør Kirke hvor brylluppet skal stå

Blomster mv. - tjek. Lys, servietter, isterningeposer, bordkort mv. mangler!

Drinksbaren er ikke helt i hus.... der skal lige handles lidt fredag.

Musik - tjek!

Småkager.... Uhh, svigermor har bagt 4 store kasser lækkerier! Bryllupskage også i orden!

Rødvinen er købt. Udestående er stadig hvidvin og dessertvin.

Hår, makeup og prikken over i'et kan vi vist ikke komme nærmere før selve dagen. Og det er om 4 dage.....

Og så er der alt det, som jeg har glemt eller ikke kan komme i tanke om lige nu :-) Men mind mig gerne om det, hvis det er noget helt vildt vigtigt!!

Og vejret - det har vi da også styr på!


Og så vil jeg give udfordringen videre til Mette, Anna og Jane. Må vi se jeres to-do-lister, som de ser ud lige nu? Hvis I altså har en?

mandag den 30. maj 2011

Bryllups-Cup-Cake-smagning!

Søster er hyret ind til at diske op med lækre Cup Cakes på lørdag.... og jeg kan da næsten ikke vente efter at have smagt disse hindbærdrømme..... MUMS!! Det er en dej med hindbær og hvid chokolade og så hindbærfrosting ovenpå - og det er Line, der velvilligt har delt ud af sine fantastiske opskrifter. Tak for det Line :-) Får I ikke bare lyst til at smage?

I himlen - endnu en gang!

Jeg har fået en af de rigtig gode pakker.... Ja, jeg har faktisk fået flere, men først skal I se denne her. Jeg har byttet mig til disse lækkerier hos Jane. Jeg ved ikke, hvad jeg havde forventet - men SÅ mange smuksakker i én pakke - det har jeg ikke prøvet før! Det er noget nyt, at jeg er begyndt at kigge efter denne type stoffer, men jeg er vist allerede afhængig!



søndag den 29. maj 2011

Saint Tropez anyone?

Hvis nogen skal til Frankrig på sommerferie, så er de her bukser da et must? Inden jeg tog til Paris blev jeg næsten færdig med dem, men der mangler lige elastik i taljen. Lækre hvide hørbukser str. 2-3 år med lommer af østtysk stof fra Berlin. Sløjferne er til pynt, men giver da lige prikken over i'et? Jeg kan da godt lige se en lille pige cruise langs strandpromenaden bland store sejlbåde og solbrune mennesker iført disse bukser? Når de er helt færdige kommer de i butikken :-)




Brudepigekjoler - Sneak peak!

Selvfølgelig skal familien små piger være brudepiger på lørdag. Hele tre prinsesser kommer til at følge mig op, og I Paris fandt jeg tre små kjoler, som er prinsesser værdige. Det har været lidt en udfordring at finde ens - eller næsten ens - kjoler i størrelserne 80, 92 og 152. Men nu er de i hus, og de er mere end godkendt af Isabella - der i parantes bemærket glæder sig mere end alle os andre tilsammen! De bliver så fine de små piger :-) Og ja - man kunne jo selv have syet i den ideelle verden, men det har tiden simpelthen ikke været til.

Så én ting på tjeklisten kan nu krydses af.....



lørdag den 28. maj 2011

Og et par billeder...

Så kom der lidt liv i kameraet - så her et stk. tilfreds tilskuer med Jelena Jankovic i baggrunden samt et vue over centercourt! Ved godt at det er lidt tennisnørdet - men hey - for mig var det en KÆMPE oplevelse :-)


Endelig hjemme!!

Så er jeg kommet hjem efter 6 fantastiske dage i Paris!! Der er så meget at fortælle, men lige nu kalder min egen seng og min dejlige kæreste - kommende mand (om kun én uge!!!) :-) Og jeg kan næsten ikke vente til Karen vågner - for så skal hun kysses og kysses lidt mere.... hele 6 dage uden det lille myr er næsten for meget!

De første 3 dage var arbejde, og de sidste 3 ren fornøjelse i selskab med tennissportens største stjerner på Roland Garros. Det har været det lækreste vejr, og oplevelserne er mange. Lige nu skal det hele fordøjes, men der er samtidig også bare mange ting, der liiiige skal på plads inden næste lørdag, så der er en travl uge forude. Jeg håber dog at kunne få tid til at blogge - for der er da nok at blogge om lige for tiden :-)

Lige nu vil mit kamera dog ikke af med billederne..... så dem må I vente med. Jeg håber, at I alle har haft en skøn uge, og at I nyder weekenden?

søndag den 22. maj 2011

2 små rygsække!

Ikke fra min hånd med fra Ane Mettes. Jeg er helt vild med dem - så fine med applikation og små justerbare remme. Sådan en tror jeg at Karen skal have, når hun bliver lidt større. De er at finde i butikken sammen med flere af SNEK-produkterne :-)




Der er så meget at berette fra polterabend, men lige nu skal jeg pakke en stor kuffert, da jeg i morgen tidlig drager 6 dage til Paris - 3 dages arbejde - 3 dages pleasure! Så I må kigge langt efter indlæg her fra den næste lille uges tid, men jeg vender stærkt tilbage lørdag aften :-)

Jeg håber, at alle får en super uge!

lørdag den 21. maj 2011

Polterabend live!




- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Indre by

Nye rammer

Så har søs tapetseret igen, og disse fem rammer vil snart være at finde i butikken - nu med en "Brilleting" i :-)  


fredag den 20. maj 2011

Dagens kreation

Søs og jeg har hygget mens manden min blev bortført på sit polterabend! Det blev til denne kjole - enkel og alligevel lidt pyntet med bånd, hæklet blomst og knap! Endnu et bevis på, at vi er klar til sommer :-)

Så kan jeg jo bare spekulere på om det er min tur til at blive bortført imorgen?



Metervarer i Balfrebutikken - kun én uge!

Så er der godt nyt til alle jer, der har sukket efter Blafres metervarer. En uge frem er der festuge i Blafre-butikken - og i denne begrænsede periode også salg af deres skønne metervarer. Så pas på dankortet venner! Her et lille udpluk......




Lidt mere butik...

I skal da lige have nogle flere billeder nede fra butikken.... Det er altså meget hyggeligt og indbydende. Så kig forbi - der er altid kaffe på kanden. Husk blot at der er lukket mandage :-)








torsdag den 19. maj 2011

Sundt slik!

Det kan man vist godt kalde sådan et stykke mums her. Dekoplus stof fra de gode gamle dage.... og et motiv, der bare er til at blive glad af :-) Billederne er ikke de skarpeste, men mon ikke I kan få en fornemmelse?


 

Stakit, kasket, stativ!

Var I også med på den bølge, da I var børn? Hvor man skulle sige den remse så hurtigt man kunne.... og det gik jo helt galt. Nu er det godt nok ikke en kasket - men endnu en bøllehat. Den har været inde i mit hoved, siden jeg fik det blå stof, og nu er den kommet til live og ligger nede i butikken. Det er da bare sommer? Så kom bare an sommer... vi er klar!






onsdag den 18. maj 2011

Den tredje og sidste i denne omgang :-)

Men det er den nu ikke blevet mindre fin af. Jeg kunne lave i hundredevis af disse - nye ideer til kombinationer dukker hele tiden op, men for nu er disse tre røget i DesignKartellet, hvor de venter på at skulle pynte på et fint børneværelse :-) Så håber jeg, at nogen har samme smag som mig .... det kan man jo aldrig vide.

Freestyle i bilen

På vej hjem fra kirken og snak med præst - hvad er mere nærliggende end at forsøge sig med at hækle hjerter? :-) Aner ikke hvad de skal bruges til, men søde er de!


- Posted using BlogPress from my iPhone

En pude mere..

Endnu en blev færdig i går, så nu er der to :-) Den tredje mangler lige en lynlås - og så er det lige før, at vi skal have en pudekamp! Man kan næsten ikke andet end lave skønne ting ud af de stoffer?



Vi er nu på vej til præsten til et møde inden brylluppet om ... arghh ... 17 dage?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...