tirsdag den 26. november 2013

Jul i DesignKartellet og VIP-aften!

Der jules på liv og løs i DesignKartellet. Vi har pyntet op med en masse fine julesager - og selvfølgelig er der også masser af julegaveideer i butikken. Der er en super hyggelig stemning i butikken, og jeg glæder mig til mine decembervagter og til at møde en masse kunder på juleshopping :-)

Vi får travlt! I weekenden er vi på det lækre Roskilde Julemarked for 3. år i træk, og vi glæder os som altid til at stille en lækker bod op. Du kan læse meget mere om markedet her - og hvis du har hul i kalenderen, synes jeg, at du skal kigge forbi - der er mange bloggere, der har stand i år.

Derudover har vi hele december åbent lørdag og søndag kl. 10-15 - og 10-18 som vanligt på hverdage. Vi er to eller tre på vagt mange dage, så vi kan følge med - belært af sidste jul :-)

Endelig synes jeg, at du skal følge med på vores Facebookside. Der vil hver dag være et rigtig godt tilbud på nogle af vores varer - og det afsløres hver morgen, hvad dagens kalendertilbud er :-)

Og til de af jer, som bor i København og har en ledig aften i morgen - ja, til jer er der en lille invitation. Min søster og jeg åbner nemlig butikken for alle vores venner, læsere, IG-følgere mm til en VIP-aften med 10 % på alle butikkens varer. På vores egne varer (smykker fra Pernille Corydon, tørklæder og handsker fra Maya, legetøj fra OMM, Avesjov mm). Det er i morgen aften, onsdag den 27. november 2013 kl. 19.30, og butikken ligger på Frederikssundsvej 157, 2700 Brønshøj. Vi åbner kl. 19.30. Vi vil gerne have besked, hvis du kigger forbi - så send en mail på mettekirkeskovjensen@gmail.com.

Og til sidst lidt stemningsbilleder fra butikken :-)





1 kommentar:

  1. Tak for en fin aften i går - sikke fint der er pyntet :)
    Det var virkelig nogle fine ting jeg kom hjem med...så nu er der snart styr på pakkekalenderen.
    Giver lige besked med tirsdag :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...