mandag den 31. oktober 2011

Kan bloggerne gøre en forskel?

Selvfølgelig kan vi det, og nu er der en enestående chance for at vise det! Mia har taget et fantastisk initiativ til at hjælpe de danske børn, som for nogens vedkommende desværre bruger alt for meget tid på et hospital. Heriblandt hendes egen August. Initiativet skal samle penge ind til hospitalsklovnene, som gennem deres arbejde gør en stor forskel for de børn, der er indlagt med sygdom. Det tager jeg hatten af for, og jeg vil gøre hvad jeg kan for at bakke op om initiativet. Og det kan du også gøre - på mange forskellige måder.

Du kan starte med at læse mere om initiativet her hos Mia og på den særlige blog, som hun har oprettet til formålet - Klovneri.  Har du lyst til at donere en ting ting til gaveregnen, ja, så kan du også gøre det - det kan du læse mere om her. Jeg synes, vi skal få den røde blogger bunke til at bugne af lækre sager, så der kan blive solgt rigtig mange lodder! Jeg har lagt hovedet i blød for at finde en lækker gave til den røde bunke!

Jeg er også sikker på, at det vil gøre Mia meget glad, hvis du sætter billedet herunder på din blog, med link til Klovneri-bloggen - jo flere vi er om at sprede budskabet - jo bredere når vi ud :-) Du kan jo også sprede budskabet på Facebook? Og så skal vi selvfølgelig købe en masse lodder fra den 12. november til den 12. december, så der kan blive overrakt en kæmpe check til hospitalsklovnenes arbejde! Vil du være med til at gøre det hele til en succes?

Pude og Disney!

Weekenden har budt på skønne aftaler for både børn og voksne og kun en smule kreatid. Jeg er igang med projekt "Få så alle de bestillinger færdige Mette!", så jeg kan begynde at fokusere på varer til julemarkedet i Roskilde. Jeg fik 2 Miffypuder færdige, som så kan komme videre til deres nye ejere, et pudebetræk i lilla retrostoffer - og så overspringshandlede jeg med en enkelt pude uden for bestillingsrækken. Måske en vare til markedet, hvis ikke den bliver solgt inden :-) Det er en rigtig tøsevariant med lyserøde æbler og det skønne dekoplusstof. Meget sjovt som udtrykket bliver et helt andet end denne med de blå hjerter?



Derudover har faster støvet dette sengesæt op på et loppemarked, så hvis du trænger til lidt Disney, kan du købe eb kvart side af et voksenbetræk - vel ca. 60 x 100 cm. for 40 kr. Standen er pæn, men selvfølgelig brugt. Større stykker kan godt fås i sammenhæng, da jeg ikke har klippet endnu.




søndag den 30. oktober 2011

Hele tre vindere er fundet!

Ahr men - jeg har jo glædet mig som et lille barn til at dele ud af disse skønne øreringe. Og jeg har nu trukket hele tre vindere!! Der var 376 skønne lodder i puljen og random.org har hjulpet mig og udtrukket følgende lodder: Nr. 1, 311 og 361. Så det har altså været den allerførste deltager og dem på falderebet, som idag blev de heldige :-)


Og skal vi så ikke se hvem, der gemmer sig bag de heldige lodder?

Lod nr. 1 er Louise med bloggen Like Mormor

Lod nr. 311 er Alice Øvig 

Lod nr. 361 er Rabba 

Og til de heldige vindere - smut ind på Tommys hjemmeside og vælg et par - og så send mig nummeret på dem på en mail - mettekirkeskovjensen@gmail.com. Jeg vil glæde mig til at begave jer! Og en stor tak til K-Form for de generøse præmier :-)

Til jer der må eje et par, kan I se et udvalg i butikken :-)


Og så glæder jeg mig altså bare helt vildt til at skyde den næste give away igang her på bloggen - det bliver ligesom juleaften!

Perleskålslampe!!

Min søster har været mega kreativ!! Hun har leget med perler og kreeret en lampe - en helt fantastisk en af slagsen, hvis du spørger mig. Jeg har ikke set perleskålene anvendt på denne måde før, men det er helt sikkert gjort før - ikke desto mindre synes jeg, at det er en super idé, som måske kan inspirere jer?

Den giver et super hyggeligt lys på grund af alle farverne i perlerne og hullerne, og jeg tror snart, de er at finde i butikken, hvor prisen bliver 299 kr. inklusiv fatning og 2-3 meter stofledning. Det er de store perler der er brugt - altså de helt store!



En tur på McDonalds?

Jeg har ligesom en del andre fået lov at udlodde nogle af de skønne børnebøger, som indtil den 3. november er at finde i McDonalds' Happy Meals. McDonalds ønsker at sætte fokus på børns læsevaner, og i den forbindelse er der altså lækre børnebøger med i børnemenuerne. Men det er kun frem til den 3. november, så det er ved at være, hvis man skal nå det. Måske en søndagsudflugt idag?

Jeg har to bøger og to gavekort på 75 kr. til McDonalds, som du kan vinde blot ved at lægge en kommentar til dette indlæg. Jeg trækker lod onsdag den 2. november 2011 kl. 20, og finder to vindere.


Og husk at det er i aften, at der skal findes hele 3 vindere af et par af de skønne øreringe fra K-Form. Du kan nå at være med indtil kl. 20! Hvis ikke du allerede er med, kan du deltage her.

lørdag den 29. oktober 2011

Småfolk!

Igår havde jeg taget en fridag, og sammen med søs drog vi til Småfolk lagersalg i Holbæk. Sammen med ufattelig mange andre skulle det vise sig!! Oh my god! Stod i kø i 2 timer - rodede det meste igennem - og så 1 time i kø for at få lov at betale. Men det ved man jo, og med de skønne ting jeg fik med hjem, ja, så var det bestemt det hele værd.

Det blev til 3 langærmede, en natdragt og en cardigan til Karen. Hvad med jer - var I afsted, og fik I gode sager med hjem? Derudover var et af farvoritprintene som sengetøj, så der røg lige 2 sæt i kurven. Jeg skal dog ikke bruge det som sengetøj, men som stof, da det er supergodt i de lilla, gule og orange sættekassehuse. Så smukke motiver! Men jeg har vist rigeligt, så hvis nogen er jer er lige så vild med printet, som jeg er, så sælger jeg nogle stykker af stoffet. Prisen er 65 kr. for ca. 70 x 50 cm. Skriv en mail, hvis det har interesse :-) Min mail er mettekirkeskovjensen@gmail.com




I dag er jeg i butikken..

Og det kunne være super hyggeligt, hvis du kigger forbi? :-) Vi har åbent fra 10 - 14 - og måske er der faktisk lidt jul på programmet?

Butikken kan du finde her.

fredag den 28. oktober 2011

Et fantastisk tip

Det var hvad jeg faldt over, da jeg kiggede forbi hos Puk den anden dag. Hun havde gaflet sig en brochure med hele Arabia's Mumikollektion, men udover de skønne krus mm. - ja, så er der i den brochure også de fineste tegninger af Mumidalens indbyggere. Vupti smuttede jeg forbi den nærmeste forhandler og fik et par brochurer - og mere vupti - de fineste gavemærker med Mumi på. Måske du også har en forhandler i nærheden, der vil give dig en brochure?




torsdag den 27. oktober 2011

Et blogger-tip - At programmere et indlæg!

Folk siger altid "Hvordan får du dog tid til at lave alle de indlæg?". Det gør jeg heller ikke altid. Men når jeg så har tid - i weekenden f.eks. - ja, så kan jeg godt finde på at lave en del indlæg klar til ugen, der kommer. Jeg har talt med mange om det, men det virker som om, at der er mange, der ikke ved, at man kan programmere sit indlæg til at blive udgivet på et bestemt tidspunkt. Derfor dette lille tip.

Du behøver altså slet ikke være online for at udgive et indlæg - det hele kan laves på forhånd, og blogger udgiver så dit indlæg, når tid er. Så måske sidder man til brunch med hele familien eller i et fly på vej et spændende sted hen, men samtidig kan man altså udgive et indlæg uden at være i nærheden af internettet.

Og det er såre enkelt. Lav dit indlæg som sædvanligt, men istedet for at trykke på "Udgiv indlæg", så klikker du på "Valgmuligheder for dit indlæg", som findes lige under feltet, hvor du kan skrive dine etiketter. Her popper så en ny menu op. I højre sidder klikker du i "Planlagt til" istedet for "Automatisk". Herefter kan du så vælge dato og tidspunkt for, hvornår dit indlæg skal udgives. Først herefter trykker du på "Udgiv indlæg". Men indlægget udgives altså først på det tidspunkt du har valgt. Smart ikke?

Håber du kunne bruge dette lille fif? En masse andre fif findes ovre hos Mia under titlen "Hjælp jeg er ny blogger".

Oldemorfirkanten - på en HELT ny måde!

Jeg kan simpelthen ikke huske, hvordan jeg fik klikket mig ind på denne fantastiske blog. Men på finurlig vis var det der jeg endte i går aftes, og jeg er mildest talt blæst bag over af den bamse!? Jeg kiggede på den - kiggede lidt mere - og endnu mere - og for hver gang fik jeg øje på nye detaljer. Jeg synes simpelthen, den er udført til perfektion i et utal af variationer over den gode gamle oldemorfirkant!? Der er 4-, 5- og 6-kanter så fint sat sammen. Prøv at se fodsålerne, poterne,, hvor perfekt øjnene sidder, ørene, detaljen med knapperne på skuldrene...... ja, jeg kunne blive ved. Sådan en MÅ jeg bare lave på et tidspunkt. Opskriften kan købes lige her og skulle efter sigende være på 2-300 sider med masser af billeder og udførlige forklaringer. Det lyder rigtig godt, så mon ikke den ryger i min kurv en af dagene :-)

Men tjek den ud - er det bare mig, der synes, at den er helt fantastisk?


onsdag den 26. oktober 2011

Vis mig din forklædekjole #2

For en god måned siden startede jeg en lille blogleg - "Vis mig din forklædekjole". Det har ført til, at rigtig mange fine forklædekjoler er blevet vist frem her i Blogland - men der er sikkert endnu flere derude?

Nu har jeg samlet dem, jeg har fået kendskab til - prøv at se med her og bliv inspireret. Hvis du også vil være med, så post et link i kommentarfeltet, så vi alle kan se flere skønne forklædekjoler!

Nu håber jeg ikke, at jeg har kludret alt for meget i billeder og link - det skulle gerne passe sammen :-) Men ellers må I råbe op. Og hvis jeg har glemt nogen - så råb også op! Tusind tak fordi I gad at lege med :-)

Marianne har kreeret denne sag: 

FruBach har vist denne sag frem:

Her er Camilla forklædekjole:

Mette, som ingen blog har, men gerne vil være med, har sendt mig disse billeder af skønne forklædekjoler:

Sonja har lavet de sødeste forklædekjoler med blandt andet Bambi, men også mumitroldene har sneget sig ind:


RetroRejen har også en del at byde på - se dem alle under linket:

Louise har også været flittig:

Jane har også lavet en skøn forklædekjole:

Mine egene kan du ser her




Pudemix!

Mellem Karen-udfordringer (mener at hun skal sove i den store seng = vores seng og falde i søvn sammen med os lige for tiden), hæklekursus og almindelig travlhed er det blevet til tre puder mere. Jeg tror, jeg er ved at være halvvejs i mine pudeidéer, så der er stadig et stykke vej :-) Der ligger en god stak klar til symaskinen allerede, og så er der dem i mit hoved.

Miffy-puden er en genganger på bestilling - de to andre er nye varianter, som er til salg for 175 kr. pr. stk.

Med håbet om at solen på et tidspunkt står op, ønskes I alle en rigtig god dag :-)



tirsdag den 25. oktober 2011

En ny teletubbie og tyske fårehyrder!

Er der et medlem af teletubbiefamilien, som ser sådan her ud? Ja, det var min første tanke, da jeg så billedet, som er fra weekenden gåtur. Hun hyggede sig gevaldigt med at tøffe rundt i sit teletubbie-outfit - og det er da også lidt kært? :-) Her på legepladsen i Kongens Have.


I dag landede også en pakke med et fantastisk voksensengesæt med dette skønne tyske børneprint. Fårehyrden og hans får. Jeg elsker farverne og det simple print. Jeg sælger den ene side - så er du også vild med printet, så koster en kvart side, som er ca. 65 x 90 cm. 90 kr.


Nyt i smølfeshoppen!

Ja - så skulle der ikke gå mere end én dag, før der landede et nyt skønt stykke i min postkasse. Dette har jeg ikke haft til salg før, da det er et sjældent canadisk print. Jeg har selv haft stoffet og blandt andet brugt det til dette projekt. Men nu har jeg altså fået lidt mere, og der er derfor 6 stykker på ca. 70 x 80 cm. til salg. Prisen for sådan et stykke er 150 kr. Skriv en kommentar eller en mail (mettekirkeskovjensen@gmail.com), hvis du er interesseret :-)

Og så en lille update på den fantastiske smølfesamling fra igår. Priserne er nu fastlagt til 15 kr. pr. smølf (alle de "almindelige" smølfer) og 50 kr. pr. stk for alle de såkaldte Supersmølfer, som er dem i æske med lidt tilbehør. Hvis du lagde en kommentar i går, må du gerne be- eller afkræfte din interesse :-) Og skulle andre fatte interesse for en gammel smølf eller to - så skriver I også bare en mail.

mandag den 24. oktober 2011

Nu med smølfeshop!

Det måtte jo næsten komme, ikke? En underside her på bloggen, hvor du helt præcist kan se, hvad jeg aktuelt har til salg af smølfestof, papir og pudestof. Så det har jeg nu lavet :-)

Den vil blive opdateret løbende, men er lige nu klar med hvad lageret indeholder. Men som I ved, kommer der nærmest dagligt små pakker i min postkasse, så hold øje jævnligt. Jeg skal også nok give jer et hint, når der lander nye spændende stoffer på matriklen. Kig ind og se dig omkring.

Og i samme tema vil jeg vise jer min kollegas smølfesamling. Den er SÅ fin, og hun vil sælge den. Jeg har fået lov at købe noget af det til Karen i julegave, men jeg kan simpelthen ikke bestemme mig. Hvad ville du vælge blandt alle godterne? Og råb op hvis du skal have nogle af smølferne - så kan jeg godt agere mellemled. Lige umiddelbart skal jeg have de små huse, bagersmølferne, dirigent gammelsmølf, kagesmølfen, Gargamel..... og og og... Jeg kan simpelthen ikke bestemme mig!!??








Lidt billeder fra weekenden

Jeg fik vist sagt, at det har været en fantastisk weekend, og her får I lige et par billeder fra en gåtur i Kongens Have og Botanisk Have. Vejret var jo bare så skønt, og søndag havde min søster fødselsdag. Vi startede derfor med brunch på Retsaurant SULT. Det kan virkelig anbefales, hvis du leder efter et godt brunchsted i København. 2 timer for 200 kr. Og ALT er inklusiv, så du bliver ikke ruineret, bare fordi du godt kunne drikke 3 lækre Latte eller andet specialkaffe. Maden er skøn og varieret fra traditionel morgenmad over i frokost og selvfølgelig masser af gode, søde sager :-) Bestemt et besøg værd! Men bestil bord i god tid - ellers skal du vente længe eller gå forgæves.

Med fulde maver drog vi i Kongens Have - løb efter duer, legede på legepladsen, smed med blade, kiggede på slottet og tog en masse billeder! Herefter en tur i Botanisk Have - ungerne var ved at være trætte, så det var mest på fædrenes skuldre, det foregik. Alle havde dejlige røde kinder, da vi kom hjem - og efter mad og bad, sov Karen som en sten kl. 19. En rigtig dejlig dag,

Og det nyeste skud på familiestammen - lille Edgar - ja, han er ved at være en lille frækkert - se bare det smil - ikke til at stå for!




søndag den 23. oktober 2011

I glas og ramme!

Ahh for en fantastisk weekend, der er gået på hæld! Billeder fra den en af dagene, for hold da op en masse skønne oplevelser og frisk luft vi har fået :-)

Her til aften fandt det gamle billedlotteri/Memoryspil med Miffy alternativ anvendelse! Kortene er store og i fantastisk fin stand, så jeg har leget med at lave små billeder til at hænge op på børneværelset. Inspirationen er fra Pernille, som gennem lang tid, har lavet de fineste børnebilleder ud af gamle spilbrikker.

Indtil videre er det blevet til disse fire, men jeg har mange spil, som kunne bruges, så der bliver nok lavet en del flere med tiden. Måske endda de kommer med på julemarkedet og i butikken. Og måske har du også et gammelt spil liggende, som kan bruges til at lave fine små billeder?




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...